Manhertz István Kozek Bianka

A kettő egy egész

BIANKA és MANÓ épp a Maffia indulásakor csatlakoztak hozzánk. 2008 óta táncolnak együtt nagy összhangban. A 2009-es első színházi bemutatón már láthatta őket a közönség, azóta is rengeteg munka kíséretében oszlopos tagjai a Maffia csapatnak. Nem hivatalos táncversenyeken is szívesen kipróbálják magukat, ennek eredményeképpen 2009-es Salik Zoli kupán dobogós helyezést értek el.
Bianka középiskolás évei alatt a musical színészettel foglalkozott intenzívebben, így lehetősége volt rá, hogy neves magyar színészekkel – köztük az Operettszínház kiválóságaival - szerepeljen egy színpadon. 16 évesen egy zenekar fronténekeseként mutatta meg magát rendezvényeken, fellépéseken. Ezután hirtelen a tánc mellett döntött és mindenféle táncos előképzettség nélkül, de nagy szorgalom kíséretében került be táncosaink közé, ahol színészi tehetségének is nagy hasznát vettük. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mesterképzésében vesz részt.

Manó szintén 7 éve kedvelt tagja társulatunknak. Fiatal korában a modern tánc foglalkoztatta, majd a kibontakozó Maffia előadást látva megtetszett neki a boogie-woogie stílus és váltott. Nagy örömünkre egy erős és tehetséges fiatalembert kapott ezzel az egyesület. Kedvenc táncstílusa a lindy hop, minél gyorsabb a zene, annál jobban élvezi a táncot. Kedveli a koreográfiákban az akrobatikus elemeket, amelyeket nagyon szívesen és vállalkozó szellemmel ki is próbál. Mérhetetlen türelem és a tánc iránti alázat jellemző rá.