Nagy Roland Gáspár Nikolett

A rutinosak

NIKI és ROLAND a Maffia csapat szintén régebbi generációjához tartoznak, és évek óta szereplői előadásunknak. Párosunk immáron hét éve dolgozik együtt.
Niki életéhez kiskora óta hozzátartozik az aktív sportolás, atletizált, úszott, hip-hop versenyzőként szerepelt, de kipróbálta az RSG-t és a latin táncokat is. A Maffia csapatban nyújtott teljesítménye mellett a modern és a fúziós táncok világában is járatossá vált. Neves koreográfusokkal együtt dolgozva táncolhat híres előadók egész estés színházi koncertjein. Büszke rá, hogy 2013-ban Bayern München- Győr futballmérkőzés nyitóműsorában 16.000 ember előtt léphetett fel. A tánc mellett megszállottja az egészségtudatos, fitness életmódnak, mind a rendszeres terheléses testedzés, mind a megfelelő táplálkozás terén. Amit üzen Nektek: "Ne feledjétek, a fitt az új szexi!". Jelenleg kommunikáció és médiatudományt tanul az ELTE-n, végzősként éppen a szakmai gyakorlatát tölti a Music FM-nél.


Roland 4 éves korától kezdve 2011-ig taekwondozott, amelyben igen szép eredményeket ért el. 2 danos mester, Európa-kupa Bajnok és több kategóriában Országos Bajnok. Mindemellett 1 évig hapkidozott is. 14 éve táncol. Latin-táncok kategóriában 1 évig versenyzett, de tanult többek között rockyt, salsát, standard táncokat és 2 évig hip-hop táncot is. Nagyon szeret mindent, ami zene és tánc, mert úgy érzi, közben felszabadul, jó kedvre derül, és elfelejti minden problémáját. 8 évig dobolt és dallamhangszereken (marimba, vibrafon) játszott. Mindemellett kipróbálta magát az úszásban és a szertornában is. Továbbá nagyon szeret motorozni, olvasni, színházba járni, focizni, gitározni, és szívesen tölt sok időt a természetben. Jelenleg az ELTE - gyógypedagógiával párhuzamosan Master képzésen folytatja pszichológia tanulmányait.