Nick Balázs Szőgyi Éva

A tökéletes hármas.

VICA, VUSSY és BALÁZS egyesületünk különleges „párosa”.

Vica 22 éve aktívan táncol, nagy előnyére szolgál, hogy rengeteg stílusban kipróbálta már magát, köztük az akrobatikus rock and roll, társastánc, salsa, boogie-woogie és a lindy hop. A Százlá’ Boogie-Woogie tánccsoporttal számos nemzetközi versenyen vett részt, amikről döntős eredményekkel tért haza. Kitartását és precizitását nagyon sokan irigylik az egyesületben. 2010 óta tagja a Maffia csapatnak.

Vussy nem csak a jókedvével nyűgözi le az embereket, hanem tánctudásával is. Gyermekkora óta a mozgás meghatározó része az életének. Mély hatást tett rá az a pillanat, amikor Édesanyja egy társastánc tanfolyamra elvitte. Ettől a pillanattól kezdve a táncnak szentelte az életét, rengeteg táncstílussal ismerkedett meg, mint például a klasszikus balett, jazzbalett, hip hop, boogie-woogie, salsa, lindy hop. Országos bajnokságok első három fokán állhatott többször is. Vussy azon szerencsések közé tartozik, akiknek a hobbyjuk egyben a munkájuk is, jelenleg táncoktatóként tevékenykedik.

Balázs már 8 éves kora óta táncol egyesületünkben (Kolibri STE), így büszkén kinevezhetjük őt a legrégebbi tagunknak. 2004-ben kezdett versenytáncolni, amit azóta is eredményesen űz. Számos külföldi és hazai versenyen ért már el döntős, illetve dobogós helyezéseket. Balázs nagyon sokat segít szabadidejében az egyesületünkben táncoló gyerekeknek, versenyeik előtt külön foglalkozik a párosokkal.