Bréda Denis és Rózsa Bianka

Az örök vidámság

Bius és Denis két éve csatlakozott a Maffia csapathoz. Rendkívül hamar beilleszkedtek közösségünkbe kedvességüknek és közvetlenségüknek köszönhetően. Ők az úgynevezett „igazi párosa” a csapatnak, hiszen az életben is egy párt alkotnak.
Bius elsősorban a versenytánc szerelmese volt gyermekkorábban, amelyet rövid időszakra a hip-hop iránti kíváncsisága felváltott. Miután tagja lett egyesületünknek, visszatérhetett régi kedvteléséhez, és új partner mellett folytathatta versenyszerűen a latin táncot. Mindemellett a Maffia csapat szerves tagjává nőtték ki magukat, rengeteg tanulással, gyakorlással és odafigyeléssel nagy örömünkre bekerültek csoportunkba. Bius 2013-ban sportoktatói végzettséget szerzett a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán, standard valamint latin-amerikai táncokból.

Denis állandó jókedve valamennyi tagra átragad az edzések alkalmával. Szinte minden fellépésünkön megtalálható, nagyon aktív tagja a csapatnak. Kitartással és odaadással edz minden alkalommal. A Maffia előadáson kívül szintén foglalkozik versenytánccal is, számtalan aranyérem tulajdonosai lettek Biussal.