Czakó Mónika - Brigi Kilian

A Madam szerepében eddig Moncsa táncolt, aki jelenleg első gyermekét várja, akihez szívből gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk hozzá. Jelenleg a Madam szerepét egy fantasztikus új hölgy veszi át, Brigi, akinek pedig sok szerencsét kívánunk. ň

MONCSA fiatal kora óta, 23 éve tevékenykedik a táncos világban. A Talentum Művészeti Szakiskolában klasszikus balett, jazz, latin, néptánc, modern táncokat tanult, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Továbbképző Intézetében pedig sportoktatói végzettséget szerzett, illetve az asztal másik oldaláról mint pontozóbíró is találkozhatunk vele a Boogie-Woogie versenyeken. Latin táncban kiemelkedő eredményeket értek el Zolival, illetve a Szazla’boogie-Woogie formációs csapatban, Német bajnok, Európa Bajnok és Világbajnoki helyezést is maguknak tudhatják.

BRIGI kislány kora óta táncol, gyermekkorában a Balett Intézet előképzőjébe járt, ami által lehetősége nyílt az Erkel Színház színpadán táncolni. Később jazz balettot tanult, valamint a Madách Stúdióban színpadi mozgást. 1998 óta a Harmónia táncklub tagja, ahol társastánc-versenytánc műfajban versenyzik. Több hazai és külföldi verseny dobogóján állhatott. Jelenleg óvónőként dolgozik, de szabadidejében táncoktatással is foglalkozik. A Maffia színpadán OKTÓBER 4-én fog debütálni, amihez az egész Maffia csapat sok sikert kíván és Isten hozta őt a tagok között.