Koczka Gábor - Salik Kata

A páratlan tehetségek

KATA és GÁBOR csapatunk legrégibb párosa, akik együtt táncolnak, nem is akárhogy…
Immár 15 éve kezdtek formációban táncolni, majd áttértek a latin amerikai táncokra, amelyekben elsöprő sikereket arattak. Kiskoruktól kezdve kitűntek páratlan tehetségükkel, sorra gyűjtötték az aranyérmeket rangos hazai versenyeken az egyesület számára. A Maffia előadás munkájában már kezdetektől igen aktívan részt vettek, és kétség sem fért hozzá, hogy főszereplői lesznek a darabnak. Kiemelkedő eredményeiket tekintve mindkét stílus (latin táncok, valamint a Maffia előadásban megjelenő stílusok) teljes embert kívánt, ezért választásra kényszerültek, és ők, a színház szerelmeseként, a táncos darabunkat választották. A tánc iránti alázatuk, szeretetük és munkamoráljuk lenyűgöz mindenkit, akik csak ismerik őket. Mindketten táncoktatóként és táncosként is egyaránt működnek.


Szeretnénk még megemlíteni, hogy milyen büszkék vagyunk Katára, aki jelenleg édesanyaként is csodálatosan megállja a helyét 1 éves gyönyörű Kislánya mellett, és mindeközben a Maffia csapat tevékeny tagja maradt. Reméljük 20 év múlva Zora fogja táncolni a főszerepet, ugyanolyan szeretettel és tehetséggel, mint Édesanyja.
Ha észrevettétek, őket nem tudtuk külön-külön jellemezni, hiszen munkájuk teljesen egybeforr, amelyet kiválóan teljesítenek, és amelynek mindketten rabjai.
Ezúton is köszönjük eddigi munkájukat, és azt a rengeteg önzetlen segítséget, amellyel a Maffia csapat táncosait erejükön felül támogatják.
Ismerjétek meg őket Ti is Kate és Ghino szerepében!!!