Tóth Ferenc Kosztka Gréta

Az "igazi" pár.

GRÉTA és FERI is már kiskoruk óta az egyesületünk tagjai, az eredményes közös munkát pedig 5 éve kezdték el. Kiemelkedő eredményeket értek/érnek el versenytánc terén, mint például a Nyugat-magyarországi Területi bajnokságon szerzett II. helyezett. A Maffia előadásban 2010 óta táncolnak, kitartásuk eredményeképpen egyre több táncban szerepelnek sikeresen. Mindkettőjük közös szenvedélye, a tánc az életük más területén is szerencsésen összehozta őket, hiszen az életben is egy párt alkotnak.
Gréta a versenytáncban tanult kecses mozdulatokat nagyon jól tudja alkalmazni a Maffia előadás során. Kedves, bájos személyisége megmutatkozik az összes táncban. Gréta egy gyönyörű foglalkozást választott magának, így jelenleg a Semmelweis Egyetem szülésznő szakán tanul.

Feri lazasága és kiváló humora feldobja a csapat mindennapjait. Lelkesedése a darab iránt meghozza méltó gyümölcsét, immáron a Don segítőjeként látható az előadásban. Szabadidejében szeret gitározni és sportolni. Ez az év nagy kihívásokat tartalmaz számára, hiszen idén fog érettségizni, amihez sok sikert kívánunk.